TAMAMLANAN PROJELERİMİZ
Proje Türü | Proje Adı |
EUROGIA+TÜBİTAK | Nearly Zero Energy Concepts for Solar Apartment |
Avrupa Birliği-PRIMA | Resilient Mediterranean with a holistic approach to sustainable agriculture: Addressing challenges of water, soil, energy and biodiversity (ReMe-diation) |
EuropeAid/Climate Change Adaptation Grant Programme (CCAGP) | Improving Efficiency & Reliability in Urban Water Distribution Systems for Combating Climate Change |
Alexander von Humboldt Vakfı | Using low-calorie sugars obtained from whey in ice cream production |
TÜBİTAK-1507 | Yapay Zeka ve Gerçek Zamanlı Takip Destekli Otel Personel Yönlendirme ve Yönetim Sistemi |
TÜBİTAK-2244 | Sorumluluk sahibi, açıklanabilir, otomatikleştirilmiş makine öğrenmesi motorunun geliştirilmesi |
TÜBİTAK-2237 | Development of Rapid Detection Tests through Novel Immunoassay Applications and Biological Sample Processing |
TÜBİTAK-1001 | Su Dağıtım Sistemlerinde İdari Su Kayıplarının Yönetimi için En Uygun Sayaç Değişimi Periyodunun Belirlenmesi |
TÜBİTAK-1001 | E-Spor Oyuncularında Fizyolojik ve Mental Problemlerin Önlenmesi ve Performanslarının Arttırılması Odağında Fiziksel Aktivite Tabanlı Senaryoların Analizi ve Değerlendirilmesi |
TÜBİTAK-1001 |
Stevia (Stevia rebaudiana B.) Bitkisinin Sulu Ekstraktlarından Steviol Glikozitlerin İzolasyonunda Elektrokoagülasyon, Adsorpsiyon ve Membran Filtrasyon Uygulamaları Kombinasyonunun Etkinliğinin Belirlenmesi, Elde Edilecek Doğal Tatlandırıcının Gıdaların Organoleptik Özelliklerine Etkisinin İncelenmesi
|
TÜBİTAK-1001 | Protein Kaynağı ve Et İkame Maddesi Olarak Antalya ve Çevresinde Doğal Olarak Yetişen Lactarius ve Morchella Türlerinin Biyoteknolojik Üretimi |
TÜBİTAK-1001 | Damar Basıncını Tespit Eden İmplant Edilebilir Biyotelemetri Sistemi Geliştirilmesi ve Deneysel Hepatik Arter Anastomozu Yapılan Domuzlarda Uygulanması |
TÜBİTAK-1001 | Yeni Tasarım Betonarme Yapılarda Burkulması Engellenmiş Çelik Çaprazların Kullanımının Araştırılması |
TÜBİTAK-1001 |
Sığla (Liquidambar orientalis) yağının mikro- ve nanoenkapsülasyonu: optimum koşullarda üretilen partiküllerin karakterizasyonu, in vitro statik model sindirim ortamlarında salınımı, antiülserojenik, antikarsinojenik etkileri, depolama stabilitesi ve model gıda uygulamaları
|
TÜBİTAK-1001 | Stevia Rebaudiana Bitkisinin Yeni Tekniklerle Ekstraksiyonu Ve Ekstraktından Farklı Fermentasyon Teknikleriyle Inülinaz Ve Fruktooligosakkarit Üretimi, ileri Kromatografik Yöntemlerle Saflaştırılan ve Tanımlanan Bileşenlerinin Kolon Kanserinde Moleküler Mekanistik Çalışmaları |
TÜBİTAK-1001 | Yarı-Kesikli Beslemeli Fermentasyon İle Farklı İmmobilizasyon Teknikleri Kullanılarak Mannanaz Üretiminin Artırılması ve Optimizasyonu, Üretilen Enzimin Farklı Yöntemlerle Saflaştırılması, Muhafaza Edilmesi ve Gıda Endüstrisinde Kullanılabilirliğinin Belirlenmesi |
TÜBİTAK-1002 | Keçiboynuzu Meyvesinin Sulu Ekstraktlarından D-Pinitol’ün Ayrılması ve Saflaştırılmasında Fermentasyon, Elektrokoagülasyon ve Membran Filtrasyon Uygulamalarının Etkinliğinin Belirlenmesi |
TÜBİTAK-1002 | Karayosunlarının Ortam Havası Partiküler Madde Örneklemesi Performansının Belirlenmesi |
TÜSEB | CRISPR-Cas tabanlı EBV-Pozitif Burkitt’s Lenfoma Tedavisi |
Eklenme tarihi :4.01.2023 10:03:34
Son güncelleme : 17.08.2023 13:53:19
Son güncelleme : 17.08.2023 13:53:19