DEVAM EDEN PROJELERİMİZ

TAMAMLANAN PROJELERİMİZ

Proje Türü Proje Adı
EUROGIA+TÜBİTAK Nearly Zero Energy Concepts for Solar Apartment
Avrupa Birliği-PRIMA Resilient Mediterranean with a holistic approach to sustainable agriculture: Addressing challenges of water, soil, energy and biodiversity (ReMe-diation)
EuropeAid/Climate Change Adaptation Grant Programme (CCAGP) Improving Efficiency & Reliability in Urban Water Distribution Systems for Combating Climate Change
Alexander von Humboldt Vakfı Using low-calorie sugars obtained from whey in ice cream production
TÜBİTAK-1507 Yapay Zeka ve Gerçek Zamanlı Takip Destekli Otel Personel Yönlendirme ve Yönetim Sistemi
TÜBİTAK-2244 Sorumluluk sahibi, açıklanabilir, otomatikleştirilmiş makine öğrenmesi motorunun geliştirilmesi
TÜBİTAK-2237 Development of Rapid Detection Tests through Novel Immunoassay Applications and Biological Sample Processing
TÜBİTAK-1001 Su Dağıtım Sistemlerinde İdari Su Kayıplarının Yönetimi için En Uygun Sayaç Değişimi Periyodunun Belirlenmesi
TÜBİTAK-1001 E-Spor Oyuncularında Fizyolojik ve Mental Problemlerin Önlenmesi ve Performanslarının Arttırılması Odağında Fiziksel Aktivite Tabanlı Senaryoların Analizi ve Değerlendirilmesi
TÜBİTAK-1001
Stevia (Stevia rebaudiana B.) Bitkisinin Sulu Ekstraktlarından Steviol Glikozitlerin İzolasyonunda Elektrokoagülasyon, Adsorpsiyon ve Membran Filtrasyon Uygulamaları Kombinasyonunun Etkinliğinin Belirlenmesi, Elde Edilecek Doğal Tatlandırıcının Gıdaların Organoleptik Özelliklerine Etkisinin İncelenmesi
TÜBİTAK-1001 Protein Kaynağı ve Et İkame Maddesi Olarak Antalya ve Çevresinde Doğal Olarak Yetişen Lactarius ve Morchella Türlerinin Biyoteknolojik Üretimi
TÜBİTAK-1001 Damar Basıncını Tespit Eden İmplant Edilebilir Biyotelemetri Sistemi Geliştirilmesi ve Deneysel Hepatik Arter Anastomozu Yapılan Domuzlarda Uygulanması
TÜBİTAK-1001 Yeni Tasarım Betonarme Yapılarda Burkulması Engellenmiş Çelik Çaprazların Kullanımının Araştırılması
TÜBİTAK-1001
Sığla (Liquidambar orientalis) yağının mikro- ve nanoenkapsülasyonu: optimum koşullarda üretilen partiküllerin karakterizasyonu, in vitro statik model sindirim ortamlarında salınımı, antiülserojenik, antikarsinojenik etkileri, depolama stabilitesi ve model gıda uygulamaları
TÜBİTAK-1001 Stevia Rebaudiana Bitkisinin Yeni Tekniklerle Ekstraksiyonu Ve Ekstraktından Farklı Fermentasyon Teknikleriyle Inülinaz Ve Fruktooligosakkarit Üretimi, ileri Kromatografik Yöntemlerle Saflaştırılan ve Tanımlanan Bileşenlerinin Kolon Kanserinde Moleküler Mekanistik Çalışmaları
TÜBİTAK-1001 Yarı-Kesikli Beslemeli Fermentasyon İle Farklı İmmobilizasyon Teknikleri Kullanılarak Mannanaz Üretiminin Artırılması ve Optimizasyonu, Üretilen Enzimin Farklı Yöntemlerle Saflaştırılması, Muhafaza Edilmesi ve Gıda Endüstrisinde Kullanılabilirliğinin Belirlenmesi
TÜBİTAK-1002 Keçiboynuzu Meyvesinin Sulu Ekstraktlarından D-Pinitol’ün Ayrılması ve Saflaştırılmasında Fermentasyon, Elektrokoagülasyon ve Membran Filtrasyon Uygulamalarının Etkinliğinin Belirlenmesi
TÜBİTAK-1002 Karayosunlarının Ortam Havası Partiküler Madde Örneklemesi Performansının Belirlenmesi
TÜSEB CRISPR-Cas tabanlı EBV-Pozitif Burkitt’s Lenfoma Tedavisi
Eklenme tarihi :4.01.2023 10:03:34
Son güncelleme : 17.08.2023 13:53:19