Mühendislik Fakültesi

YÜKSEK ÖĞRENİM KREDİ VE YURTLAR KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜNÜN ÖĞRENİM BURSU BAŞVURU DUYURUSU

Yüksek Öğrenim Kredi Ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğünün Öğrenim Bursuna Başvuru Yapacak Öğrenciler İçin

ARANACAK ŞARTLAR

1-Fakültemize 2018 Yılında Kayıt Yaptırmış olmak.
2-T.C. Vatandaşı olmak.
3-KYK ya da başka kurum ve kuruluşlardan burs almamak.

İSTENEN EVRAKLAR

1. Anne ve Babaya Ait Maaş Bordroları
  2. Aile Nüfus Kayıt Örneği (E-Devletten alabilirsiniz-Nüfus Kayıt Örneği Kısmından)
  3. Anne ve Babaya ait Tapu Bilgileri (E-Devletten alabilirsiniz-Tapu Bilgileri Kısmından)
  4. Aileye Ait Araç Bilgileri(E-Devletten alabilirsiniz-Adıma Araç Tescil Belgesi Kısmından)
  5. Taahhütname
  6. KYK Burs Başvuru Formu

NOT: Başvuru Şartlarına Uygun Olan Öğrenciler, Başvurularını Eksiksiz Olarak Tamamlayarak 17 Ekim 2018 Çarşamba Günü Mesai Bitimine Kadar Fakültemiz Öğrenci İşleri Personeli Nurettin CANKAT ’a Şahsen Teslim Etmeleri Gerekmektedir. Yapılan Ön Değerlendirme Sonucunda Seçilen Öğrenciler İçin 18-19 Ekim 2018(Perşembe-Cuma) Günlerinde Mülakat Yapılacaktır.